Sopa d' hivern

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 brikcs de caldo preparat (tambe pot ser fet de casa)
  • 4 cullerades de sigrons cuits
  • 4 cullerades de fesols cuits
  • 1 patata gran
  • 1 pastanaga gran
  • Unes mandonguilletes
  • Uns talls de butifarra negra
  • 60 grms de fideu dople

8 racions

Elaboració

Posar el caldo a l'olla, deixar arrenca el bull.
Posari la patata exqueixada a trossets, la pastanaga a rodanxes, seguidament i posarem les llegums.
Tot seguit i posarem les mandonguilletes enfarinades, quant torni arrenca el bull, afegirem els fideus i per ultim la botifarra negra a rodanxes

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1430 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: