Roast beef d'ànec amb puré de patates al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ànec per roast beef net 400g
  • Sal i pebre
  • Porto i Xerès una copeta
  • Puré de patates ( prefabricat )

2 racions

Elaboració

El tall d’ànec el demanem per fer roast beef, ha d’estar ben polit, l’hi posem sal i pebre, un bon rajolí de Porto i una copa de xerès sec. El deixem reposar unes hores, o tota la nit a la nevera. Escalfem el forn a 200ºC. En una cassola o paella que hi càpiga be el tall que estem cuinant, posem oli, i quan es ben calent, hi posem el tall, l’anem girant, per fer-li una crosta, poca estona només tres o quatre minuts. El posem a la plata d’anar al forn amb el suc de marinar, el forn molt calent i en 10 - 12 minuts, ja esta fet.El traiem i el deixem refredar, recollim el suc que fa en refredar i el del forn per fer-ne una salsa.
Acompanuem el plat amb puré de patates ( prefabricat ) que haurem preparat mentres la carn estaba al forn.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1473 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: