Botifarres i xistorres a la brasa
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 1 Kg de botifarra
- 1 Kg de xistorra
- Pa
- Alloli
- ...
5 racions
Elaboració
Plat molt sencill . El més importan és la brasa : llenya d’alzina , de ceps ,…igual d’important és la qualitat de la botifarra i xistorra.
Primer fem el foc , quan ja no fa flama i la brasa està en el seu punt ( no hem de tenir presa ) doncs amb aquesta llenya la brasa aguanta molt de temps., hi posem la botifarra i s’ha de donar-li la volta molt suvint . Al cap de 10 minuts i posem la xistorra ( es cou més ràpit ) . Si la brasa fa flama si tira un bon grapat de sal i s’apaga . Els temps és difícil doncs la botifarra hi ha gent que els hi agrada poc feta i altres quasi cremada .
La xistorra , normalment, agrada ben feta.
Podem aprofitar la brasa per fer torrades , pebrot , ceba , patates amb pell, …
També fem un bon all i oli ( sense ou ni pa )
Un cop la brasa a punt , amb 10 – 15 minuts , ja es pot servir.
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
628 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies