Tires de sípia amb juliana de verduretes a la salsa de soja

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Sípies tamany mitjà molt tendres i fresques que a la peixateria de confiança ens han netejat.
  • 100 gr. de Pastanaga
  • 100 gr. d’Albergínia
  • 100 gr. de cCrbassó
  • Salsa de soja
  • Sal
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

Netegem les verdures, les tallem tipus “ juliana ” i en una paella amb una mica d’oli d’oliva (quan l’oli està calent) i tirem les verdures i les saltem uns 5 minuts, al acabar hi posem una mica de sal. Les reservem. Com la pasta han de quedar al “ dende ”
Tallem a tires fines la sípia, que previament hem rentat i en la mateixa paella on hem fet les verdures sense treure l’oli, les saltem uns 5 minuts (suficient doncs la sípia és molt tendre) i tirem les verduretes que haviem reservat i tot junt, ho salem uns 5 minuts més i 30 segons abans hi posem un raig de salsa de soja. Comprobem el punt de sal (millor posar-ne més, en cas contrari tenim un problema que pot fer repetir el plat).Emplatem i servim amb un raig més de salsa de soja.

15min

Notes

Plat dedicat a la Vane del DOT


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1755 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: