Filet de vedella a la planxa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 filet de vedella ( o bou ) d’uns 200 gr. que el carnicer de confiança ens haurà pulit de greixos,…
  • Sal gruixuda , pebre i oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Si hem posat el filet a la nevera, l'hem de treure una hora abans de començar a cuinar i, de tant en tant, fer-li massatges.
Posem un rajolí d'oli i sal gruixuda a la planxa, i quan estigui molt calenta hi posem el filet. El temps de cocció és al gust del comensal; particularment, com a màxim el faig durant 4 minuts entre "tomba i tomba". I millor fer diversos "tomba i tomba" que no pas la meitat del temps tot d'un cantó i l'altra meitat de l'altre.
M’agrada sense acompanyament, només faig una mica d'amanida apart. Això si, no hi pot faltar un bon vi."

5min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3186 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!