Filets de verat a la planxa amb juliana de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per grill
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 verats tamany mitjà molt frescos ,que el nostre peixater de confiança ens ha netejat, tret les espines i fet 4 filets
- 100 gr. de pastanaga
- 100 gr. d’albergínia
- 100 gr. de carbassó
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
-Netegem les verdures , les tallem tipus “ juliana ” i en una paella amb una mica d’oli d’oliva ( quan l’oli està calent ) i tirem les verdures i les saltejem uns 5 minuts, al acabar hi posem una mica de sal. Les reservem. Com la pasta han de quedar al “ dende ”
- En una planxa amb una mica d’oli i sal fem els filets de verat , uns 8 minuts. Emplatem i servim amb la juliana de verdures
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5325 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.