Coca d'anis

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pell ratllada d'una llimona
  • 3 ous
  • 250grms de sucre
  • 250grms de farina
  • 2 tacetes de cafe d'anis
  • 1 taceta de cafe d'oli de girasol
  • 1 taceta de cafe de llet
  • 1 sobret de llevat

6 racions

Elaboració

En un bol, es posa la ratlladura de la pell de llimona, els ous i el sucre.
Amb una pala de fusta es barreja tot molt be fins que quedi homogeni, si afegeis la taceta d'oli, es torna a remenar fins que estigui ben incorporat.
Afegim la farina i anem incorporant poc a poc, despres 1 taceta d'anis, tornar a remenar, despres la de llet
i per ultim el llevat.
Ja tindrem el forn calent a 170º, amb una plata forrada de paper vegetal i posarem la massa.
Quant ja estigui cuita, i posarem sucre pel damunt i l'alta taceta d'anis.La deixarem 3 minuts mes al forn
Quedara una crosta de sucre.

40min

Notes

Es ideal per esmorzar i berenar


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: