Bunyols de pa i panses

Ingredients

  • 6 llesques de pa de motlle
  • 100 ml de llet
  • 150 g de farina
  • 100 g de panses de corint
  • 50 g de sucre
  • 4 rovells d'ou
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de sucre glas
  • Oli de gira-sol per fregir

Elaboració

Poseu les panses en remull durant 15 minuts.
Introduir en al got de la picadora, els pa sense crostes, la llet, la farina, el sucre, els rovells d'ou, el llevat, la pell ratllada de la llimona un polsim de sal i tritureu-ho tot.
Afegiu-hi les panses y barregeu-ho bé.
Escalfeu oli en una paella. Amb l'ajuda de dues cullerestes aneu tirant pasta a la paella. Fregiu els bunyols fins que estiguin daurats, després poseu-los damunt de paper de cuina per treure l'oli i empolseu-los amb sucre glas

30min

Notes

Si mulleu les culleretes amb l'oli calent, la pasta no s'enganxa-ra a les culleretes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

766 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: