Escalopes de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pechugues de pollastre obertes com un llibre
  • 50 grms. de pate
  • Beixamel molt espesa
  • 1 ou
  • 50 grms de farina
  • 100 grms. de pa ratllat
  • Oli, sal

4 racions

Elaboració

Fer una beixamel molt espessa i afegir el pate.
farcim les pechugues.
Les pasem per farina, ou batut i pa ratllat.
Fregim amb abundant oli calent.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1410 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: