Pastis de taronga Mª Lluissa

Ingredients

  • 6 taronges
  • 1/4 de kg. de melindros
  • La pell de 2 taronges ratllada
  • 4 cullerades de sucre
  • 1/2 litre de llet
  • 3 ous
  • 1 cullerada de maizena

4 racions

Elaboració

Es baten els ous amb la pell de taronga ratllada i el sucre, afegim la cullerada de maizena i la llet calenta.
Posem al foc i quant bulli retirem.
Es posen en un motlle els melindros sucats amb el suc de les taronges, despres i posem una capa de la crema, un altra capa de melindros etc.
Posem a la nevera unes 4 hores.
El treurem del motlle, posem al damunt rodanxes de taronga, sucre i amb la pala electrica el cremem.
Es pot servir acompanyat de nata.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1125 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: