Gambes Maruchi

Ingredients

  • Gambes o escamarlans
  • Llimomes
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre blanc molt
  • Wodka

Elaboració

Disposar les gambes o escamarlans en una plata del forn.
Encendre el forn dalt i baix a 180º
En un bol barrejar suc de llimona sal pebre wodka i bastant oli d'oliva, remenem be i regem les gambes.
Posem al forn uns 8 o 10 minuts.
(per orientacio, dire que per 1/4 d'oli d'oliva , els suc de 2 llimones i un xupito de wodka.

15min

Notes

No he posat quantitats, per que depen dels comensals.
El temps de forn tambe depen del tamany de les gambes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

486 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!