Gambes Maruchi

Ingredients

  • Gambes o escamarlans
  • Llimomes
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre blanc molt
  • Wodka

Elaboració

Disposar les gambes o escamarlans en una plata del forn.
Encendre el forn dalt i baix a 180º
En un bol barrejar suc de llimona sal pebre wodka i bastant oli d'oliva, remenem be i regem les gambes.
Posem al forn uns 8 o 10 minuts.
(per orientacio, dire que per 1/4 d'oli d'oliva , els suc de 2 llimones i un xupito de wodka.

15min

Notes

No he posat quantitats, per que depen dels comensals.
El temps de forn tambe depen del tamany de les gambes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1441 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: