Empedrat

Ingredients

  • 400 g. de bacallà esqueixat.
  • 400 g. de fesols cuits.
  • 2 Tomàquets verdes, mitjanes.
  • 1 Ceba tendre.
  • 1 Pebrot verd, petit.
  • Oli.
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Ara que ja fa calor es bo tindre tots els ingredients a la nevera i prepara u una estoneta abans de menjar, així ens ho menjarem fresquet.
En una safata posem el bacallà esqueixat i escorregut, els fesols, si son de pot rentats, les tomaques verdes tallades a bocins, la ceba i el pebrot tallat a boci nets petits.
Ho trèiem a taula amb els estris de amanir i cada un se en posa la quantitat que vol i se ho amaneix al seu gust.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: