Empedrat

Ingredients

  • 400 g. de bacallà esqueixat.
  • 400 g. de fesols cuits.
  • 2 Tomàquets verdes, mitjanes.
  • 1 Ceba tendre.
  • 1 Pebrot verd, petit.
  • Oli.
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Ara que ja fa calor es bo tindre tots els ingredients a la nevera i prepara u una estoneta abans de menjar, així ens ho menjarem fresquet.
En una safata posem el bacallà esqueixat i escorregut, els fesols, si son de pot rentats, les tomaques verdes tallades a bocins, la ceba i el pebrot tallat a boci nets petits.
Ho trèiem a taula amb els estris de amanir i cada un se en posa la quantitat que vol i se ho amaneix al seu gust.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: