Sopa de carabasso i porros

Ingredients

  • 5 porros
  • 2 carabassons
  • 1 1/4 d'aigua
  • 3 formatgets kiris
  • Oli
  • Sal
  • 50 grms.mantega

6 racions

Elaboració

Agafem la mantega oli d'oliva i sofregim el porro tallat a rodanxes, no ha de daurarse, afegim el carabasso tallat a rodanxes, sal donem unes voltes i afegim l'aigua.
Quant estigui cuit, afegim els kiris i triturem, que quedi ben fi.
Es una sopa molt lleugera, al estiu freda i al hivern calenta.
Es pot cambiar els kiris per crema de llet si agrada mes

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: