Mongeta verda amb bacó i gambes

Ingredients

  • 750 grms. de mongeta verda fina
  • 2 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 200 grms. de bacó tallat a tires
  • 250 grms. de gambeta pelada

4 racions

Elaboració

Bullim les mongetes amb aigua i sal.
Bullim un minut les gambetes.
Amb una paella amb un raig d'oli i fregim l'all picat, el beicon i les gambetes deixem uns minuts i afegim les mongetes escorregudes, rectifiquem de sal i donem unes voltes i servim

30min

Notes

Aquest plat es pot fer igual canviant les mongetes per pèsols.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3335 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: