Boletes de crema amb ametlles caramelitzades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un litre de crema pastissera,( està en les meves receptes)
  • 500 grams d'ametlles de granet
  • Sucre
  • Paper de forn

10 racions

Utensilis

40 motlles de paper, de la mida d'una mini-madalena

Elaboració

Primer de tot, estenem les ametlles de granet en una safata amb paper de forn, les espolsem amb força sucre pel damunt, i ho enfornem a 180º, tot donant-hi voltes de tant en quant, fins que són caramelitzades, i les reservem.
A part, fem la crema pastissera tal com explico a la meva recepta, peró en comptes de 80 grams de maizena, en posarem 90, perqué quedi més espessa.
Un cop feta la crema, la deixerem refredar al menys, unes dues hores.
Seguidament, agafem porcions de crema, i anem fent boletes, i les arrebossem amb les ametlles caramelitzades, i seguidament, les fiquem en els motlles de paper.
Aquestes boletes de crema i ametlles, és el que en diriem " petit fours ", per l'hora de pendre el cafè o el tè.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: