Suquet de rap i musclos

Ingredients

  • 9 talls de rap
  • 1 pebrot verd italia
  • 1 ceba gran
  • 3 grans d'all
  • 1 xupito de ratafia
  • 2 cullerades soperes de salsa de tomaquet cassolana
  • 12 musclos
  • Sal i 1/2 Pastilla de brou de peix
  • Maizena
  • Oli d'oliva

3 racions

Elaboració

Enfarinem amb maizena els talls de rap previament salats
Els fregim amb oli d'oliva i els reservem
Al mateix oli i fregim la ceba,l'all i pebrot tot triturat, quant agafi color i posem la mitja pastilla de brou i la salsa de tomaquet, afegim el xupito de ratafia,deixem 3 minuts
En un casso posem els musclos amb un xic d'aigua, deixem arrenca el bull i els pasem junt amb la seva aigua a la cassola i els tall de rap.
Deixem 5 minuts mes que faci xup-xup
Es un guisat que fet un dia per l'altre guanya molt

20min

Notes

Es pot cambiar el rap per lluç o altre peix que agradi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2121 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

diu:
Enriqueta em cauen llàgrimes de lo bo que esta! mmmmm, plat més que recomanable!
Jordi Bohé diu:
Enriqueta em cauen les llàgrimes de lo bo que està! Plat més que recomanable! Moltes gràcies.
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
gracies Jordi.
La veritat es que queda molt bo

Salutacions

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: