Xupa-xups de formatge

Ingredients

  • 25 gr de mantega sense sal
  • 100 gr de formatge roquefort
  • 100 gr de formatge de cabra
  • Xocolata per fondre
  • Pals per fer broquetes

Elaboració

En un bol barrajem els dos formatges amb la mantega fins aconseguir una pasta homogènea, un cop ho tinguem tot ben barrejat ho deixem refredar a la nevera perquè agafi consistència
Passat uns 30 minuts tornem a treure el bol de la nevera i fem boletes amb la massa, les anem clavant en els pals de les broquetes i les tornem a posar a la nevera perquè no perdin consistència.
Ara toca desfer la xocolata podem fer-ho al bany maria o al microones, cadascú el que prefereixi. Esperem que es refredi i ara ja nomès queda cobrir les boles de formatge amb la xocolata i tornar a posar a la nevera perquè quedi ben cruixent fins l'endemà

1h

Notes

- En comptes de formatge de cabra es pot fer servir brie o camembert

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Giral diu:
Pot ser mortal, demà ho provo

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: