Esmorzar de muntanya( tardor- hivern)

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una botifarra de ceba,( baldana)
  • Un pam de llonganissa,( botifarra crua)
  • Un tall de cansalada de panxeta
  • 100 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Una picada d'all, julivert i oli d'oliva, feta amb la batedora
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Una planxa
Una tapa fonda d'alumini, per la planxa.

Elaboració

Primerament, amb un rajolí d'oli, coem : la baldana, la botifarra i la cansalada a la planxa.
Quan tot plegat és cuit al nostre gust, ho fiquem en el plat que ho servirem.
A part, agafem les mongetes cuites, i les coem damunt la planxa, tapades amb la tapa d'alumini. Quan són gairebé cuites, els hi afegim un raig de picada, i deixem que s'acabin de coure, i ja les podem posar en el plat, juntament amb les carns, i les servim a taula.

40min

Notes

Encara que la recepta és per a una persona, podem fer-la per els comensals que vulguem.
Aquest esmorzar, es molt adient acompanyar-lo amb una llesca de pa de pagès, torrada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1095 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: