Flams de formatge fresc amb coulis de maduixes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Coulis de maduixes,( el podeu trovar a les meves receptes)
  • Mig litre de nata líquida per muntar
  • Sis fulles de gelatina
  • 250 grams de sucre
  • 400 grams de formatge tipus Philadelphia
  • LLet sencera

8 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica amb varetes per muntar la nata
Vuit flameretes de mida mitjana
Una llengua de goma
Una cullera gran

Elaboració

Primerament, agafem les flamerets i posem una mica de xarop o coulis de maduixes al fons, i les reservem. A part, en un bol posem les fulles de gelatina en remull amb aigua freda, fins que són toves.
Seguidament, posem la nata en un bol, i amb la batedora elèctrica, la semi- muntem. Tot seguit, afegim el sucre, i seguim remenant amb la batedora, seguidament, afegim el formatge, i seguim remenant, i ja per acabar, afegim la gelatina barrejada amb una mica de llet, escalfada en un cassó, i seguim remenant-ho tot plegat, fins que hem aconsseguit una pasta fina i homogènea.
A continuació, anem omplint les flameretes amb la pasta de formatge, amb l'ajud d'una cullera gran i la llengua de goma.
Un cop plenes, les deixem reposar un minim de sis hores a la nevera, abans de desclavar-les i servir-les a taula, com si es tractés d'un flam normal.

1h

Notes

També podem fer servir un pot de xarop de fruits vermells, en comptes de coulis de maduixes naturals.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

829 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: