Bacallà a la bella molinera amb mongetes de Santa Pau i llardons

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà dessalat, de 300 grams cada un
  • Salsa bella molinera, ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • 300 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • 200 grams de llardons passats per la trinxadora

4 racions

Utensilis

Una trinxadora elèctrica
Una paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa bella molinera, i la mantenim calenta damunt la planxa.
A part, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, fregim les mongetes, i mentre es fregeixen les espolsem amb els llardons ben triturats, i quan són cuites, les reservem.
Seguiudament, agafem els lloms de bacallà dessalats, els enfarinem i els fregim amb oli d'oliva fins que els tenim ben rossos.
A continuació posem un llom en el plat, el cobrim amb una mica de salsa, i al costat del bacallà, posem un niu de mongetes, i ja ho podrem treure a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1451 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: