Pastis de taronga amb crema de mascarpone

Ingredients

  • Melindros
  • 2 vasos de suc de taronga natural
  • 1 pot de melmelada de taronga de bona qualitat
  • 250 grms. de formatge mascarpone
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 ous
  • 1 taronga a rodanxes amb almivar lleuger

4 racions

Elaboració

Preparem la crema, posem en un bol els 2 rovells d'ou amb el sucre i amb les varilles les muntem fins que quedin blanques, afegim el mascarpone, barrejem be i posem les 2 clares a punt de neu fort, barrejem amb molta cura.
Mullem els melindros amb el suc de taronga i els posem ben junts a una plata, damunt i posem la melmelada, despres la crema de mascarpone i per ultim una capa de melindros sucats.
Posem les rodaxes de taronga amb almivar i deixem a la nevera un minim de 6h.
P.D. Es pot cambiar la taronga amb almivar per virutes de xocolata negra

20min

Notes

Si no agrada la mermelada de taronga es pot cambiar per maduixa i adornar al damunt amb maduixes
Tambe es pot cambiar per mermelada de presec i al bamunt posar nous caramelitzades.
de totes maneres quede molt bo


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1029 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: