Galtes de vedella al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4 galtes
  • 2 cebes
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • 2 alls
  • Julivert
  • 50 grms. d'ametlles torradas
  • Sal
  • Pebre blanc molt

4 racions

Elaboració

Posar les galtes salpebrades a una plata de forn.
posem a la plata les cebes tallades a quarts i un bon raig d'oli, deixem coure 30 minuts a 180º
afegir un raig de conyac i flambejar, tornem a posar al forn 30mints mes.
fem una picada amb l'all el julivert i ametlles, tirem pel damunt les galtes deixem 10 mits. mes i tanquem el forn

1h 20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: