Macarrons vegetarians

Aquesta és una versió de macarrons que no inclou carn ni peix. Igual penseu "quina porqueria els macarrons aquests", però us puc assegurar que queden bons.

Ingredients

  • 250g. de Macarrons
  • Tomàquet fregit
  • 1 pot de Llenties en conserves
  • 3/4 de litre d'Aigua
  • All en pols
  • Sal
  • Oli

3 racions

Utensilis

Passa-purés

Elaboració

1. En una olla poseu aigua a bullir, i quan arrenqui al bull poseu els macarrons. Deixeu-los bullir durant 10 o 15 minuts.
Si voleu podeu afegir-hi sal però feu-ho just quan comença a bullir.
En el meu cas no li'n poso.
2. Mentre els macarrons van bullint, passeu les llenties per un colador per treure'n el líquid de conserva i passeu-les per un passa-purés.
Podeu triturar-les però ens interessa que quedin consistents i ens les poguem trobar.
3. Quan els macarrons hagin bullit, passeu-los per un colador de verdures i tireu aigua freda per aturar la cocció. Reserveu-los.
4. En una paella amb oli, refregireu les llenties. Si deixen anar quelcom de líquid, deixeu que s'evapori. Poseu all al vostre gust, i de seguida poseu el tomàquet fregit. Quan estigui tot ben integrat, retireu-ho del foc.
5. Per emplatar, poseu els macarrons al plat i a sobre poseu la salsa que heu estat sofregint.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2414 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: