Calamarsets amb botifarra

Ingredients

  • 500gr. calamarsets
  • 1 botifarra blanca
  • 1 botifarra negre
  • 1 ceba
  • 250 ml vi blanc
  • Sal

3 racions

Elaboració

ceba tallada en juliana
botifarra blanca i negre a bocinets afegit a la ceba en una paella
afegir el vi i la sal
en una altra paella marcar els calamarsets com si fossin a la planxa durant 5 minuts per cada banda, jo els he fet farcits amb gamba pero sense farcir tambe queden molt be.
emplatar amb l'ajuda d'un motllo.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2456 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: