Calamar fresc a la planxa

Ingredients

  • 1 calamar fresc de 400g
  • 2 grans all
  • Suc d'1 llimona
  • Oli d'oliva
  • Julivert fresc picat (opcional)
  • Sal

1 racions

Elaboració

-Primer netegem el calamar i el posem sota un raig d'aigua freda.
-Una vegada ben net el tallem a rodanxes sense que quedi separat. Per una millor cocció.
-En una planxa amb un raig d'oli, a foc molt viu, quan la planxa amb l'oli estigui molt calent, cuinem el calamar per ambdós costats. Coem uns 13 minuts en total i quan gairebé està fet li posem la sal, així queda tendra i no dur.
-Mentre, piquem l'all i les fulles de julivert molt fi, exprimim el suc de llimona. Un cop acabem de daurar el calamar a la mateixa planxa, baixem el foc i afegim l'all.
-Quan l'all estigui ja daurat traiem el calamar del foc i afegim el suc de llimona i el julivert picat.
-Finalment, servim el calamar amanit amb el refregit d'all amb llimona i julivert.

15min

Notes

Aquesta recepta és pràcticament igual que la de la sípia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2208 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!