Entrecot de bou a la planxa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un entrecot de bou d’uns 300 g
  • Oli d’oliva verge
  • Sal gruixuda

1 racions

Elaboració

-Col.locarem l'entrecot de bou sobre la planxa amb una mica d’oli i esperem que estigui ben calenta, aleshores hi posem l’entrecot.
-Deixem que la carn es faci un parell de minuts per una banda, li donem la volta, i deixem que es faci un altre parell de minuts per l'altre costat.
-En el moment de treure la carn de la planxa, hem de assaonar al gust, preferiblement amb sal gruixuda.
-Podem servir l'entrecot de bou a la planxa acompanyat de patates fregides o una altra guarnició ( opcional)
-Emplatem en una pissarra i el servim tallat.

5min


Recepta de cuina de Entrecot de bou a la planxa
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: