Xips de moniato

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis moniatos
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina

6 racions

Utensilis

Una mandolina
Una paella fonda
Paper de cuina
Una aranya de filferro
Una safata plana
Un ganivet petit
Un colador fí, gran

Elaboració

Primerament, amb l'ajud d'un ganivet petit, pelem els moniatos i tot seguit els tallem a rodelles fines amb l'ajud de la mandolina o un ganivet gran que talli molt.
Seguidament, les espolsem amb una mica de sal, les passem per farina, i amb l'ajud del colador fí, les espolsem.
Tot seguit, en una paella fonda amb oli d'oliva, les fregim fins que estiguin dauradetes, i amb l'ajud de l'aranya de filferro, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, fins el moment de fer-les servir. Aquests xips, podem substituir a les patates fregides com a guarnició.

40min

Notes

Aquesta recepta, l'hi dedico a l'amiga Fernanda Bausili, que sé que l'hi agraden molt els moniatos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Amic Quim; gràcies per la recepta m'encanta el moniato aixi, l'unic que canvio és la sal pel sucre, ja que ho faig molt com a postres
Una abraçada
Fernanda Bausili diu:
Amic Quim; gràcies per la recepta m'encanta el moniato aixi, l'unic que canvio és la sal pel sucre, ja que ho faig molt com a postres
Una abraçada

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: