Tall rodó de vedella amb shiitakes

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1Tall rodó de vedella de més o menys 1Kg 200 g , comprat lligat amb un fil.
  • 1/2 kg de shiitakes ( bolet japonés )
  • 3 Cebes partides
  • 2 Pastanagues
  • 3 Tomàquets tallats a quarts
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 branca d’api
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 Cullerada de farina
  • Llorer, farigola i pebre
  • 1 branca de canyella
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Llard
  • Aigua

Per fer la picada:

  • 1 grapat d’ametlles torrades

6 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

-Rostim amb el foc alt, el tall rodó, salpebrat per tots els costats, amb oli i llard. Uns 5 minuts.
-Afegim a la cassola els alls, les cebes, les pastanagues, l’api, el llorer, la canyella i la farigola. Deixem coure uns 15 minuts.
-També hi afegim, els tomàquets, ho deixem coure uns 10 minuts més. Hi posem el got de vi blanc i deixem reduir.
-Afegim la farina i ho barregem.
-Hi posem una mica d’aigua i ho deixem coure fins que el tall rodó sigui tou. Uns 40 minuts.
-Retirem la carn del foc i passem la salsa per un colador xinès.
-Fem la picada i l’afegim a la salsa juntament amb els bolets.
-Fem rodanxes del tall rodó i les posem en un cassola. Les cobrim amb la salsa i els bolets.
-Fem arrencar el bull i deixem coure uns 10 minuts més.
-Ja es pot servir.

1h 20min


Recepta de cuina de Tall rodó de vedella amb shiitakes

Shiitake bolet japonès.

Recepta de cuina de Tall rodó de vedella amb shiitakes

El tall rodó de vedella mig cuit, que comencem a tallar.

Recepta de cuina de Tall rodó de vedella amb shiitakes

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5315 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: