Bandes de pasta de full amb crema i boletes de codonyat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Crema pastissera ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Un tros de codonyat
  • Farina
  • Dos ous batuts
  • Sucre
  • Pasta de full de la Sirena

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Paper sulfuritzat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un bol de vidre
Un pinzell
Una mànega pastissera amb un broc mitjà, llis
Un estri per fer boletes de fruites
Una safata de cartró amb blonda
Un bufador

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full, i tot seguit la punxem. A continuació, la tallem en trossos d'uns dotze centimetres de llarg, per vuit d'ample.
Tot seguit, els pintem amb ou batut,els posem en una safata amb paper sulfuritzar en el forn a 180º, fins que la pasta de full és torradeta.
A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim tota la base de la banda amb crema, l'espolsem amb sucre pel damunt, i amb l'ajud del bufador ho cremem.
Seguidament, fem unes sis boletes de codonyat per banda, les posem al damunt, i ja les podem presentar en la safata amb blonda, i servifr-ho a taula ( dues bandes per persona ).

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: