Arròs caldós amb cocotxes de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de cocotxes dessalades
  • Oli d'oliva
  • Sal ( si cal )
  • Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Un pot de carn de pebrots xoriçers
  • Mitja ceba picolada
  • Mig pebrot verd picolat
  • Tomàquet fregit
  • Ví blanc
  • 400 grams d'arròs
  • Una mica de picada feta amb all, oli i julivert

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana ( per quatre persones )
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregirem : la ceba , el pebrot i dues cullerades de carn de pebrots xoriçers.
Seguidament, afegim dos cullerots de tomàquet fregit i un got de ví blanc.
Seguidament, afegim l'arròs, hi posem tres cullerades de picada feta amb la batedora elèctrica, i la sofregim una mica. Tot seguit, afegim una mica de fumet de peix i anem remenant amb l'espàtula de fusta. Seguidament, posem les cocotxes, i seguim remenant.
Anem afegint fumet, a mida que sigui necessari, i seguim remenant.
Coregim de sal, i seguim remenant i afegint fumet, fins que l'arròs és en el punt que ens agrada de cuit. Apaguem el foc, i el deixem reposar una estona tapat amb un drap, fins l¡hora de servir-lo a taula.

1h

Notes

Aquest arròs, també el podem fer amb bacallà esqueixat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2129 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: