Amanida de favetes babi amb ou arrebossat i crestes de pollastre a la persillé
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 grams, de favetes babi congelades
- Nou crestes de pollastre
- Tres ous batuts
- Tres ous
- Sal
- Aigua
- Oli d'oliva
- Una branca d'àpi
- Una ceba tendra picolada
- Barreja de persillé( la podeu trobar a les meves receptes)
- Farina
- Vinagreta de Mòdena ( la podeu trobar a les meves receptes)
- Una safata de tomàquets xerri
3 racions
Utensilis
Tres bosses petites de plàstic transparent
Una mica de cordill d'embridar
Un cassó mitjà
Un cassó gran
Una paella gran
Una safata de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Paper de cuina
Una aranya de filferro petita
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una branca d'àpi, coem les favetes babi. Quan són cuites, les escorrem i les posem en el bol de vidre.
Seguidament, agafem els tomàquets xerri, els tallem en dues meitats, i els afegim en el bol, juntament amb la ceba picolada. Tot seguit, ho amanim amb força vinagreta, ho remenem, i ho repartim per tota la superfície de la safata de porcellana.
Seguidament, agafem els ous un per un, i els esclatem en una bossa de plàstic, amb una mica de cordill, lliguem la boca de la bossa. Tot seguit, en una cassó amb aigua bullint, escaldem les bosses amb els ous, uns vuit minuts. Un cop cuits, els refredem amb aigua amb glaçons, els traiem amb molta cura de les bosses, els passem per farina, i ou batut, i els fregim en oli d'oliva ben calent. Un cop fregits, els agafem amb molta cura amb l'ajud de l'aranya, i els posem damunt de l'amanida de favetes, en fila india un rera l'altre.
A continuació, agafem les crestes de pollastre, les enfarinem, les passem per ou batut i per la persillé, i tot seguit les fregim. Quan són fregides, les repartim d'una manera abellidora, al voltant dels ous arrebossats, afegim un rajolí de vinagreta de Mòdena pel damunt, i ja ho podrem treure a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1837 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.