Crema de carbassa i patata

Ingredients

  • 1 Carbassa mitjana
  • 150 gr de mantega
  • 3 Patates
  • Crema de llet
  • Sal
  • Pebre
  • Herbes aromàtiques
  • Oli d’oliva verge

4 racions

Utensilis

Colador xinès

Elaboració

-Tallem la part de sobre de la carbassa com si fos una olla i el seu tap. Treiem les granes, ho salem i hi fiquem la mantega a dintre.
-Ho posem a coure al forn a foc suau aproximadament 60 minuts.
-A part bullim les patates amb pela i tot. Quan tenim la carbassa cuita la buidem amb una cullera, procurant que no s'espatlli.
-Passem la polpa de la carbassa i la patata pel passa purés, després hi barregem la crema de llet, ho rectifiquem de sal i pebre. Hi tirem herbes aromàtiques i ho remenem bé.
-Ja es pot servir amb un raig d’oli d’oliva verge per sobre.

1h 10min


Recepta de cuina de Crema de carbassa i patata

La crema acabada.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Crema de carbassa i patata

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: