Crema de carbassa i patata

Ingredients

  • 1 Carbassa mitjana
  • 150 gr de mantega
  • 3 Patates
  • Crema de llet
  • Sal
  • Pebre
  • Herbes aromàtiques
  • Oli d’oliva verge

4 racions

Utensilis

Colador xinès

Elaboració

-Tallem la part de sobre de la carbassa com si fos una olla i el seu tap. Treiem les granes, ho salem i hi fiquem la mantega a dintre.
-Ho posem a coure al forn a foc suau aproximadament 60 minuts.
-A part bullim les patates amb pela i tot. Quan tenim la carbassa cuita la buidem amb una cullera, procurant que no s'espatlli.
-Passem la polpa de la carbassa i la patata pel passa purés, després hi barregem la crema de llet, ho rectifiquem de sal i pebre. Hi tirem herbes aromàtiques i ho remenem bé.
-Ja es pot servir amb un raig d’oli d’oliva verge per sobre.

1h 10min


Recepta de cuina de Crema de carbassa i patata

La crema acabada.

Recepta de cuina de Crema de carbassa i patata

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2735 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: