Cuetes de bacallà estofades amb cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit cuetes de bacallà
  • 600 grams de cigrons cuits
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Sal
  • Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Tres alls pelats
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Una safata plana amb un full de paper de cuina

Elaboració

Primerament, agafem les cuetes de bacallà dessalat, les passem per farina, i les fregim en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregides, les reservem en una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb una mica d'oli, fregim : la ceba picolada, el llorer i els alls aixafats.
Quan la ceba ja és transparent, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de ví blanc. Tot seguit, afegim tres cullerots de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, afegim els cigrons, i ho remenem amb l'espàtula de fusta. Tot seguit, afegim les cuetes fregides, corregim de sal, i ho remenem tot donant unes voltes amb la mateixa cassola.
Ho deixem coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: