Llom de lluç amb patates, alls i bitxo

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llom de lluç d’uns 200g
  • Patates
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 4 Grans d’all
  • 2 Bitxos

1 racions

Elaboració

-Pelem els alls i els laminem .
-Posem les patates tallades finetes a la safata del forn, prèviament salades.
-Afegim el peix també salat i hi tirem per sobre els alls laminats i els bitxos.
-Ho posem al forn durant 15 minuts a 150 graus.

20min


Recepta de cuina de Llom de lluç amb patates, alls i bitxo

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amic Jordi Garcia:
Creus que les patatates estaran cuites en 15 minuts a 150 graus ??
Digues-me si t'ha sortit bé abans de fer-les jo.
Amb una forta abraçada
joan.c
Jordi Garcia Miguel diu:
SI, ÉS SUFICIENT JA QUE SÓN TALLADES A RODANXES PERÒ FINES.

Salutacions,

Jordi
Alícia Ribot i Sabaté diu:
Bona tarda,
Aquest plat jo sovint el faig, però no poso mai el peix fins que les patates son cuites doncs, un llom de peix (si és un peix sencer amb espina, necessitarà una mica més de temps), amb 10 minuts de forn en te de sobra. Per fines que siguin les patates, si a l'enfornar-les, per damunt tenen el peix desprenent humitat, amb 15 minuts no adquiriran el to daurat i apetitós de les patates que es veuen a la fotografia. Salutacions.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!