Pomes al forn farcides amb panses i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre pomes tipus Golden, de mida grossa
  • 100 grams de pinyons
  • 100 grams de panses de corint
  • Sucre
  • Conyac
  • Quatre trossos de branca de canyella
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una safata fonda per anar al forn
Quatre plats de postre, de porcellana blanca
Un estri per treure el cor de les fruites
Un cassó mitja
Un colador fí

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, escaldem les panses i els pinyons uns cinc minuts.
Tot seguit, els escorrem i els reservem.
A part, traiem el cor a les pomes amb l'estri adient, peró sense arribar al fons de la poma.
Tot seguit, amb l'ajud d'una puntilla, buidem una mica més la poma.
A continuació, omplim les pomes amb les panses, els pinyons, afegim sucre pel damunt, afegim un raig de conyac i un tròs de branca de canyella.
Seguidament, posem les pomes a la safata per anar al forn, les reguem amb força vi blanc, i les enfornem a 180º, fins que veiem que les pomes són toves sense desfer-se.
Tot seguit, les posem cada una en un plat de postre, i ja les podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2304 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: