Gírgoles arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de gírgoles naturals
  • Sal
  • Oli de girasol
  • Farina
  • Quatre ous batuts
  • Pa ratllat
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una paella gram
Una aranya de filferro
Una safata amb paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una safata plana, metal·lica

Elaboració

Primerament, netegem les gírgoles, els hi traiem el pedunqle, i les tallem en tires de 2 centimetres d'ample. Tot seguit, les saltegem en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, només una mica, i les retirem.
Quan són fredes, les agafem amb molta cura una per una, les passem per ou batut i pa ratllat, i les fregim en una paella amb oli de girasol, fins que veiem que són una mica rossetes.
Seguidament, les anem posant en una safata amb paper de cuina per treure l'excés doli, i tot seguit, ja les podrem posar en la safata de porcellana, on les servirem.

1h

Notes

Aquesta recepta, és un bon aperitiu per acompanyar un bon vermut de Reus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2366 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: