Fideus a la cassola amb sípia

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Sípies tallades a trossos petits. A la peixateria ens les han netejat i preparat.
  • 4 All
  • 1 Ceba mitjana
  • 2 Pastanagues
  • 1 Tomàquet
  • 4 Tasses de cafè de fideus grossos
  • 1 Fulla de llorer
  • Pebre vermell dolç o picant
  • Aigua (o brou de peix). Per cada 100 g de fideus, 1/4 de litre d’aigua o brou.
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola, hi posem els 4 alls i la sípia, amb una mica d’oli.
Quan fa uns 10 minuts que tenim la sípia sofregint, hi afegim la ceba i ho remenem bé.
Al cap d'uns minuts, hi posem la pastanaga i el tomàquet tallat a daus . Deixem sofregir.
A continuació, hi tirem l'aigua o el brou de peix. La sípia ha de quedar ben coberta. Hi afegim la fulla de llorer i una mica de pebre vermell (dolç o picant segons els gustos).
Ho portem a ebullició i ho fem coure a foc lent uns 20 minuts.
Finalment, incorporem els fideus i els deixem coure el temps que ens indica el fabricant.Quan quasi estan, hi afegim la sal (abans no, la sípia queda més tendra).
Ho deixem reposar i ja es pot servir el plat

1h


Recepta de cuina de Fideus a la cassola amb sípia

En el plat per degustar-los

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

17469 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: