Tempura de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un got d'aiga amb gas, ben freda
  • Mig sobre de llevat en pols
  • Sal
  • Una clara d'ou, muntada a punt de neu
  • Dues patanagues tallades a juliana una mica ample
  • Tres braques d'àpi, tallades a juliana una mica ample
  • Quatre porros (la part blanca) tallats una mica amples
  • Oli de girasól
  • Paper de cuina

4 racions

Utensilis

Una safata plana metal·lica
Un bol gran de vidre
Un atuell de plàstic per guardar la tempura
Una paella fonda
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, agafem totes les verdures, i les tallem per separat, les salem, i les reservem.
A part, fem la tempura : en un bol de vidre, posem l'aigua amb gas ben freda, el llevat i un polsim de sal.
Seguidament, anem afegint-hi poc a poc, la clara muntada a punt de neu i ho remenem amb molt de comte.
A continuació, deixem reposar uns deu minuts, i ja podrem fer la tempura.
Podem començar per anar sucant les patanagues, i fregir-les amb l'oli ben calent. Quan són rossetes, les traiem amb l'ajud de l'aranya de filferro, i les posem damunt la safata, amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli. Tot seguit, podem fer el mateix amb l'àpi, i podem acabar per fregir els porros.
Un cop ja hem fregit totes les verdures, les podem guardar en un atuell amb tapa, fins el moment de fer-les servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

750 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: