Medallons de llom de porc, amb kiwis i formatge de cabra, gratinats
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Un tròs de canya de llom, d'un quilo aproximadament
- Un rulo de formatge de cabra
- Sis kiwis
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Llard
- Sis alls aixafats
- Dues fulles de llorer
- Conyac
4 racions
Utensilis
Una safata fonda, per anar al forn
Una safata de porcellana blanca
Una safata metal·lica, plana
Un ganivet filetejador
Elaboració
Primerament, fiquem la canya de llom en la safata fonda, l'untem amb llard, l'espolsem amb: sal, pebre negre i herbes provençals.
Tot seguit afegim els alls, el llorer i el conyac.
A continuació, ho enfornem a 180º, durant una hora i vint minuts.
Seguidament, ho traiem i ho deixem refredar. Quan el llom ja és fred,el tallem en medallons de mig dit de gruix, i l'anem posant damunt de la safata metal·lica, ( en total, farem dotze medallons ). Un cop posats a la safata, pelarem els kiwis, i els tallarem en rodantxes més aviat fines, i les posem cobrint els medallons.
Ja per acabar el plat, fiquem dues rodantxes de formatge de cabra tallat finet en cada medalló, i ho gratinem en el forn només una mica. Tot seguit els posem en la safata de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1114 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.