Magret d'ànec amb salsa de panses i tempura de verdures
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec de uns 350 grams, aproximadament
- Salsa de panses
- Tempura de verdures, per dues racions
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Dos plats grans de porcellana blanca
Una paella gran
Una safata plana metàl·lica per anar al forn
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem la salsa de panses, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem la tempura per dues racions, i la reservem en un plat, damunt un paper de cuina.
Tot seguit, netegem el magret de greixos, i amb l'ajud d'un ganivet ben fi, fem uns talls en forma de graella, el salpebrem i amb una gota d'oli i a foc viu, el saltegem a la paella.
Quan veiem que ja és una mica rossejat per les dues cares, el fiquem en el forn uns dotze minuts a 180º, perquè cogui una mica més. En el moment de servir-lo, el filetegem de manera que surtin uns deu talls per persona. Seguidament, els fiquem en forma de semi-cercle a la part de dalt del plat, i a la part de baix, hi fiquem la tempura de verdures. Tot seguit, el cobrim amb una mica de salsa, i ja el podem servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor-La cuina del magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1508 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.