Tempura de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un got d'aiga amb gas, ben freda
  • Mig sobre de llevat en pols
  • Sal
  • Una clara d'ou, muntada a punt de neu
  • Dues patanagues tallades a juliana una mica ample
  • Tres braques d'àpi, tallades a juliana una mica ample
  • Quatre porros (la part blanca) tallats una mica amples
  • Oli de girasól
  • Paper de cuina

4 racions

Utensilis

Una safata plana metal·lica
Un bol gran de vidre
Un atuell de plàstic per guardar la tempura
Una paella fonda
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, agafem totes les verdures, i les tallem per separat, les salem, i les reservem.
A part, fem la tempura : en un bol de vidre, posem l'aigua amb gas ben freda, el llevat i un polsim de sal.
Seguidament, anem afegint-hi poc a poc, la clara muntada a punt de neu i ho remenem amb molt de comte.
A continuació, deixem reposar uns deu minuts, i ja podrem fer la tempura.
Podem començar per anar sucant les patanagues, i fregir-les amb l'oli ben calent. Quan són rossetes, les traiem amb l'ajud de l'aranya de filferro, i les posem damunt la safata, amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli. Tot seguit, podem fer el mateix amb l'àpi, i podem acabar per fregir els porros.
Un cop ja hem fregit totes les verdures, les podem guardar en un atuell amb tapa, fins el moment de fer-les servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: