Salsa d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Tres pebrots vermells grans
  • Tres albergĂ­nies grans
  • Dos tomĂ quets vermells de mida grossa
  • Oli
  • Sal
  • Pebre negre
  • Nata lĂ­quida per muntar
  • Nou moscada en pols
  • Aigua

8 racions

Utensilis

Una safata fonda per anar al forn
Un atuell amb tapa, per guardar la salsa
Un colador fĂ­
Una batedora elèctrica
Una llengua de goma
Un batedor de varetes
Un cassĂł gran

ElaboraciĂł

Primerament, fiquem els pebrots vermells, els tomĂ quets i les albergĂ­nies a la safata fonda, ho espolsem amb sal, afegim un bon raig d'oli i aigua.
Ho enfornem a 180Âş, fins que veiem que les verdures, ja sĂłn escalivades.
Seguidament, les pelem, les fiquem en un cassó, tallades a trossos regulars, i tot seguit passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador fi amb l'ajuda d'una llengua de goma, a un cassó on acabarem de fer la salsa.
A continuaciĂł, ho fiquem a foc baix, tot remenant amb el batedor de varetes.
Corregim de sal, afegim un polsim de pebre negre en pols i nou moscada, i un raig de nata lĂ­quida per muntar,
tot sense deixar de remenar, fins a tenir una salsa fina i homogènia i amb l'espessor desitjat.
Tot seguit, la deixem refredar i la guardarem en un atuell amb tapa a la nevera, fins que la necessitem.

1h

Notes

Aquesta salsa, ĂŠs molt adient per carns, peixos, aviram i carns de porc.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Salsa d'escalivada

Enllaça aquesta recepta:

992 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!