Coca de pasta de full amb crema pastissera i melindros

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de crema pastissera ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Un paquet de 600 grams, de melindros
  • Un paquet de xocolata en pols
  • Sucre
  • Una placa de pasta de full
  • Farina

6 racions

Utensilis

Una planxa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata de cartró rectangular, amb blonda
Un bufador
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un colador fí, petit
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full. Seguidament, la punxem amb l'altre corró. Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, fem un rectangle de pasta de full, de trenta centimetres de llarg, per quinze d'ample, i l'enfornem a 180º, en una safata amb un paper sulfuritzat, fins que la pasta de full és cuita. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim tota la superfície de la pasta de full, amb crema pastissera. Tot seguit, ho espolsem amb sucre, i ho cremem amb el bufador. Seguidament, la posem damunt la safata de cartró, i amb molta cura tapem tota la crema amb els melindros amb la part plana tocant la crema. Quan ja esta coberta la crema amb els melindros, agafem un colador fí petit, amb xocolata en pols, i espolsem tots els melindros pel damunt, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: