Espinacs amb oli de gules

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g d’espinacs frescos.
  • 1 Llauna de gules
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Sal gruixuda
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Rentem bé els espinacs en aigua corrent de l'aixeta. Retirem les tiges llenyoses.
Agafem una olla fonda amb tapa i hi afegim els espinacs nets. L'olla ha de ser prou gran com perquè la verdura no s'aixafi.
Hi posem aigua i una mica de sal. Quan bull, deixem coure 15 uns minuts. Els escorrem bé.
Els posem en un bol i hi tirem l’oli de la llauna de gules. Barregem bé l’oli amb els espinacs.
Agafem un plat, hi posem un motlle i l’omplim d’espinacs. Desemmotllem, hi tirem per sobre una pica de sal gruixuda i pebre vermell dolç. Hi posem per sobre unes quantes gules.
Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Espinacs amb oli de gules

En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

403 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!