Fideuà amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Marca per paelles [Veure recepta]
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Picada d'all, oli i julivert
  • Oli de gira-sol
  • 500 grams de fideus del nº2

5 racions

Utensilis

Una paellera de sis racions
Uns estalvis
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb oli de gira-sol, fregim els fideus fins que estiguin ben daurats, els escorrem i els reservem. Seguidament, fiquem quatre cullerots de marca a la paellera, afegim el bacallà esmicolat juntament amb els fideus rossos, i dos cullerots de picada, i ho barregem ben barrejat.
Tot seguit, afegim el fumet fins arribar a l'alçada de les nanses, i deixem coure cinc minuts en el foc.
Seguidament, corregim de sal i ho fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que els fideus són cuits i ja els podrem treure a taula amb uns estalvis a sota, per tal de no cremar-nos.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2510 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: