Crema de carbassa amb foie mi-cuit

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Rodanxa de carbassa de 400 g
  • 1 Patata gran
  • 2 Pastanagues
  • 1 Porro
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Foie mi-cuit

2 racions

Elaboració

Posem cinc gots d'aigua a coure en una cassola.
Tallem la rodanxa de carbassa per la meitat, la pelem i tallem primer a tires i després a daus.
Retirem la part inferior i superior de les pastanagues, les pelem i tallem en rodanxes d'un centímetre.
Netegem el porro, en reservem un tros i tallem la resta en rodanxes.
Pelem la patata i la trossegem com per cuinar.
Posem totes les verdures a la cassola, hi afegim dues cullerades d'oli i sal (1/2 culleradeta) . Tapem la cassola i deixem coure durant 25 minuts a foc mitjà.
Quan emplatem, hi posem unes rodanxes de foie mi-cuit i un rajolí d'oli d'oliva.

35min


Recepta de cuina de Crema de carbassa amb foie mi-cuit

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1549 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: