Llibrets de llom farcits de ceba

Ingredients

  • 8 llibrets de llom
  • 2 cebes grosses
  • 2 ous
  • Pa ratllat
  • Farina, oli i sal

4 racions

Elaboració

Es tallen les cebes a mitges llunes. S'ofeguen coent-les amb oli i unes gotetes d'aigua amb el foc lent i tapades. Quan estigui melosa i quedi com enganxada, se n'omplen els llibrets. S'arrebossen amb farina, ou batut i pa ratllat i es fregeixen amb oli calent.
Si la ceba queda massa oliosa, la passarem per un colador.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1045 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: