Musclos arrebossats

Ingredients

  • 1 Paquet de puré de patates
  • 1 kg de musclos
  • 25 g de mantega
  • 2 ous
  • 1 ceba grossa
  • 2 grans d'all
  • Julivert, pa ratllat, farigola
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Obriu els musclos al vapor amb una mica de farigola. Retireu-los de les closques i tritureu-los. Reserveu les closques.
Prepareu el puré de patates amb 200 ml de suc de la cocció dels musclos i 300 ml d'aigua calenta, sal i la mantega.
Fregiu amb una mica d'oli la ceba molt picada, els alls i el julivert. Afegiu-hi els musclos, ofegueu-ho tot junt uns minuts i barregeu-ho amb el puré.
Ompliu les closques amb aquesta preparació, passeu-los per l'ou batut i el pa ratllat i fregiu-los en una paella amb abundant oli calent.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1378 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: