Lluç a la francesa

Ingredients

  • 1 cua de lluç
  • 500 g de musclos
  • 1 got de vi blanc
  • 40 g de mantega
  • 1 cullerada de farina
  • 100 g de xampinyons
  • 1/2 llimona
  • 2 cebes
  • Sal, oli i pebre

4 racions

Elaboració

Netegeu bé i coeu els musclos fins que s'obrin. Coleu el caldo i afegiu-hi el vi, una ceba trossejada, sal i pebre i deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Renteu els xampinyons i talleu-los a lamines fines. Regueu-los amb el suc de llimona i fregiu-los amb la meitat de la mantega.
Treieu l'espina a la cua del lluç, salpebreu-lo i regueu-lo amb una mica de caldo preparat.
Poseu-la al forn a 180ºC durant uns 15 minuts.
Ofegueu la ceba amb la resta de mantega, poseu-hi la farina i el caldo colat i, deixeu-ho coure uns 5 minuts.
Passeu la salsa per la batedora i, barregeu-hi els xampinyons i els musclos sense closques. Amb aquesta salsa cobriu la cua i serviu-la calenta.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

717 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: