Tronc de lluç a la planxa amb juliana de verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tronc de lluç fresc d’uns 150 g o 200 g
  • 1 Pot de juliana de verdures o juliana envasada al buit casolana.
  • Oli d’oliva
  • Sal gruixuda.

1 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, saltem la juliana de verdures, uns 3 o 4 minuts. La reservem.
A la mateixa paella amb molt poc oli, hi posem el tronc de lluç i deixem coure uns 5 minuts per costat. Hi tirem una mica de sal gruixuda per sobre.
En un plat, posem el tronc de lluç i al costat la juliana de verdures.
Ja es pot servir.

18min


Recepta de cuina de Tronc de lluç a la planxa amb juliana de verdures
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2595 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: